Woonwinkel in Zevenaar

Zoekt u een woonwinkel in Zevenaar die 100% achter zijn producten staat? Dan bent u bij Hét Wooncentrum aan het goede adres. Het is onze passie u eersteklas meubelen te leveren voor de laagste prijs. U heeft enorm veel keuze en de levertijd is minimaal. Ook als u advies nodig heeft over een complete woningrichting kunt u bij ons terecht, want wij geven u gratis advies aan huis. Onze vriendelijke medewerkers brengen met plezier uw wensen in kaart en helpen met het maken van de beste keuze. Bel voor een afspraak met 06-39 08 76 10 of vul uw gegevens in op het online contactformulier.


Zie ook: Bank kopen Almelo en Dressoir kopen Zevenaar

Hét Wooncentrum is de meubelspecialist in Zevenaar die voor iedereen wat te bieden heeft. Als geen ander weten wij dat over smaak niet te twisten valt, dus vindt u bij ons complete programma’s in onder andere melamine, acacia en eiken. Ook ziet u elk type meubel bij ons terug, dus of het nu gaat om banken, kasten of tafels, de keuze is enorm. Ook kopen wij regelmatig grote partijen op om voor een zeer interessante prijs aan te bieden. Zo kunnen onze kortingen wel oplopen tot maar liefst 40% van de oorspronkelijke prijs. Kom het met eigen ogen zien en bezoek ons vandaag nog.

De mooiste woonwinkel van Zevenaar is Hét Wooncentrum. U vindt ons op de Edisonstraat 56 en wij zijn zeven dagen per week geopend. Onze collectie is zeer divers en opgebouwd uit de beste kwaliteit materiaal. Zo bieden wij een uitgebreid programma meubelen van het merk Lamulux. Als u een voorkeur heeft voor de authentieke sfeer van puur hout, maar niet veel tijd aan onderhoud wilt besteden, dan is deze keuze geknipt voor u. Ook de prijs zal u bevallen, want u betaalt nooit teveel. Maak nu kennis met ons motto ‘Mooi voordelig meteen in huis’ en bestel vandaag nog.