Woonwinkel in Almelo

Zoekt u een woonwinkel in Almelo dan gaat u naar Hét Wooncentrum. U vindt ons op de Woonboulevard 12 en we zijn dagelijks geopend, dus ook op zondag. Wij bieden de mooiste kwaliteitsmeubelen voor een betaalbare prijs. Onze voorraad is zeer ruim en wij wisselen regelmatig van collectie. Indien gewenst kunnen wij uw gehele woninginrichting verzorgen, want wij geven u gratis advies aan huis. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan heeft u uw nieuwe meubels snel in huis, want onze levertijden zijn zeer kort. Kijk voor alle informatie online en tot ziens in de winkel.


Zie ook: Woonwinkel in Apeldoorn en Woonwinkel in Zevenaar

Voor een meubelspecialist in Almelo gaat u naar Hét Wooncentrum. Maak kennis met onze heldere formule waarbij u altijd een lage prijs betaalt voor de beste kwaliteit. Onze collectie is enorm en de levertijd is tot een minimum beperkt. Wij zijn gespecialiseerd in zitmeubelen, maar u vindt bij ons ook een groot assortiment tafels en kasten. Onze collectie verlichting en accessoires is uniek en passen in elk interieur. U betaalt bij ons de scherpste prijs en de kortingen kunnen soms wel oplopen tot 40%. Maak nu kennis met ons aanbod op de website of bezoek ons direct.

De meest hedendaagse woonwinkel van Almelo is Hét Wooncentrum. Zoekt u ideeën voor een trendy interieur van hoogstaande kwaliteit, dan zult u bij ons aangenaam verrast zijn. Zo presenteren wij u met trots ons Lamulux programma dat bestaat uit meubelen in diverse kleuren en stijlen. Deze producten zijn opgebouwd uit melamine, een soort kunststof dat de authentieke uitstraling heeft van echt hout. Het voordeel is dat dat het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk is en lang meegaat. Ook is de kleurechtheid hoog en is het krasbestendig. Bekijk onze collectie online of kom bij ons langs op de Woonboulevard.